CasaresLugar Urbanización Casares Golf Garden 57
Woonopp.
73 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
2
open zicht
440 000

Amaranta Living - 9.0.4

Amaranta Living at Casares Golf ligt verscholen in een schilderachtig landschap. Dit uitzonderlijke project bestaat uit 74 appartementen en 17 penthouses met 2 of 3 slaapkamers. Luxueus wonen ontmoet natuurlijke rust. Amaranta Living is strategisch gepositioneerd voor adembenemende uitzichten op zowel de weelderige golfbaan als de Middellandse Zee en belichaamt exclusiviteit met zijn lage dichtheid, waardoor bewoners voldoende privacy en ruimte hebben.

Elke woning is ontworpen met minutieuze aandacht voor detail en weerspiegelt de hoge kwaliteitsnormen van de bouw, waardoor blijvende elegantie en comfort gegarandeerd zijn. Eigenaren kunnen rekenen op een overvloed aan voorzieningen, waaronder twee zwembaden voor zowel volwassenen als kinderen, een hardloopcircuit in de buitenlucht en een fitnessruimte, speciale parkeer- en opslagfaciliteiten, een gastronomische ruimte voor culinaire liefhebbers, een ultramoderne fitnessruimte, een golfsimulator en een barbecueplaats die uitnodigt tot bijeenkomsten met geliefden.

Ervaar het beeld van geraffineerd wonen in Amaranta, waar elk aspect is afgestemd om uw levensstijl te verheffen te midden van de schoonheid van de betoverende omgeving van Casares Golf.

De locatie van Casares Golf ligt te midden van adembenemende landschappen, biedt een uitdagende baan en een adembenemend uitzicht. Op slechts 10 minuten rijden van Estepona, 30 minuten van Marbella en vlakbij het prestigieuze resort Finca Cortesin is het de perfecte bestemming voor ontspanning met fantastische verbindingen naar alle voorzieningen.

Algemene info

Adres:Lugar Urbanización Casares Golf Garden 57
Casares
Vraagprijs:€ 440.000
Perceeloppervlakte:261 m²
Bewoonbare opp.:73 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Amaranta Living - 9.0.4

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:0
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Kelder:Ja
Terras:49 m²

Grond

Perceeloppervlakte:261 m²
Tuin:139 m²
Parking:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen