San Roque

Sphere

Prijs vanaf 1 500 000

Sphere een uniek woonproject in Sotogrande, een plek van ongekende schoonheid. Een eigen ontspannen levensstijl, waar luxe zich vertaalt in afzondering en comfort.

In San Roque wordt momenteel een nieuw en opwindend project ontwikkeld, bestaande uit 2 standaard appartementen met 3 tot 4 slaapkamers. De perceeloppervlakte varieert van 248 m2 tot 457 m2, waardoor er voldoende ruimte is voor buitenactiviteiten en ontspanning.

De bewoonbare oppervlakte van de appartementen varieert van 188 m2 tot 264 m2, waardoor er voldoende ruimte is voor comfortabel wonen. De appartementen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden moderne voorzieningen en luxe afwerkingen.

Het project is ideaal gelegen in San Roque, dicht bij voorzieningen, winkels en recreatiemogelijkheden. Met prachtige uitzichten en een rustige omgeving is dit de perfecte plek om te genieten van het mediterrane leven.

Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een investeringsmogelijkheid of een permanente verblijfplaats, deze appartementen bieden alles wat u nodig heeft. Met ruime kamers, een open plattegrond en hoogwaardige materialen, zorgen de appartementen voor een comfortabele en stijlvolle levensstijl.

Dit project in San Roque biedt een unieke kans om te investeren in een prachtige en bloeiende gemeenschap aan de Costa del Sol. Met zijn moderne ontwerp, ruime afmetingen en gunstige ligging, is dit project een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar luxe en comfort in een prachtige omgeving.

Aantal slaapkamers
/
Op verdieping
/

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen