EsteponaAvda Parque Selwo 1
Woonopp.
104 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
2
open zicht
770 000

Libella Estepona - VI_5_8_02_A

LIBELLA – leven tussen de blauwe lucht en het blauw van de Middellandse Zee

Libella, uw nieuwe huis in Estepona gelegen op een glooiende heuvel met een prachtig uitzicht over de zee en de vallei. De naam ‘Libella’ verwijst naar de vorm van een Libelle, het complex is gelegen op perceel land dat zijn vleugels lijkt uit te slaan om te vliegen over de over de Costa del Sol. LIBELLA wordt omringd door groene gebieden naast de Selwo Aventura themapark en niet ver van La Resina golfclub en op een steenworp afstand van het strand.

Libella bestaat uit in totaal 67 appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers (26 units in fase I en 41 in fase II). Afhankelijk van het type zullen sommige woningen ook worden uitgerust met een privé zwembad of jacuzzi.

Libella is gelegen in het noordelijke deel van Parque Selwo, een groene enclave in de driehoek van de gemeenten Estepona, Marbella en Benahavís. Alle 26 appartementen en penthouses die in de eerste fase van Libella te koop zijn, zijn zuidoost gericht en hebben een ongelooflijk uitzicht over de natuur van het park en op zee.

Ze zijn voorzien van vloerverwarming en worden uitgerust en afgewerkt met de nieuwste hoogwaardige materialen. De bouwfirma biedt een ruime keuze uit verschillende afwerkingen.

Alle units hebben grote terrassen, de penthouses hebben daarenboven nog een solarium. De gemeenschappelijke delen van Libella bestaan uit aangelegde tuinen, een prachtig zwembad met uitzicht op zee, een spa en een social club. Daarnaast hebben alle units een eigen parkeerplaats en bergplaats.

Algemene info

Adres:Avda Parque Selwo 1
Estepona
Vraagprijs:€ 770.000
Perceeloppervlakte:186 m²
Bewoonbare opp.:104 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Libella Estepona - VI_5_8_02_A

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Kelder:Ja
Terras:50 m²

Grond

Perceeloppervlakte:186 m²
Parking:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen