Estepona

Altezza Suites

Prijs vanaf 530 000

Altezza Suites - Verheven Elegantie met Uitzonderlijke Uitzichten

Altezza Suites is een indrukwekkend nieuwbouwproject in Estepona, bestaande uit 72 appartementen met uitstekende afwerkingen en voorzieningen. Dankzij de strategische ligging beschikken alle units over schitterende uitzichten op zee en luxe afwerkingen die zelfs de meest veeleisende klanten zullen aanspreken.

Locatie Estepona
Altezza Suites ligt op een uitzonderlijke locatie in de La Resina-omgeving van Estepona, beroemd om zijn fraaie uitzichten op zee en de nabijheid van Puerto Banus, Nueva Andalucia en het centrum van Estepona. Dit gebied ondergaat momenteel een significante ontwikkeling en belooft in de komende jaren een aanzienlijke waardestijging.
De levendige stad Estepona ligt op slechts 10 minuten afstand, terwijl het kosmopolitische Marbella en Puerto Banus, met hun internationale sfeer, ook dichtbij zijn. Daarnaast zijn verschillende gerenommeerde golfbanen en lokale voorzieningen slechts 5 minuten rijden, evenals winkelgebieden, strandclubs en uitstekende restaurants.

Kenmerken van het Complex
Het project profiteert van een uitstekende heuveltop locatie met een gunstige zuid- en zuidwest oriëntatie, wat zorgt voor adembenemende uitzichten op zee en de omliggende bergen. De ontwikkeling strekt zich uit over 100 hectare in een rustige omgeving, perfect gelegen tussen het platteland en de bergen.

Buitenkant en Voorzieningen
Geniet van een zorgvuldig geselecteerde reeks voorzieningen die zijn ontworpen om uw levensstijl te verbeteren. De faciliteiten van Altezza Suites omvatten twee buitenzwembaden, een fitnessruimte, een spa en uitgebreide aangelegde tuinen. Daarnaast biedt een golf putting green, gelegen in een van de verhoogde gebieden, opmerkelijke panoramische uitzichten.
Alle diensten zijn doordacht ontworpen om bewoners de hoogste levenskwaliteit te bieden. Blijf fit in onze moderne gym, ontspan in onze exclusieve spa, of geniet van de zon bij een van de twee buitenzwembaden terwijl u geniet van het prachtige uitzicht.
Vier strategisch gelegen voertuig toegangen door het complex bieden toegang tot de ondergrondse parkeergarage, waar elke woning zijn eigen toegewezen parkeerplaats heeft. De hoofdingang beschikt over een 24-uurs beveiligingspost voor extra veiligheid.

Kwaliteiten van Altezza Suites
Altezza Suites is een prestigieuze ontwikkeling van 72 units, ontworpen in zeven gebouwen met drie verdiepingen, wat ervoor zorgt dat elke woning geniet van prachtige uitzichten op zee. Deze architectonische indeling garandeert dat elke woning niet alleen profiteert van aangename uitzichten, maar ook overvloedig natuurlijk licht ontvangt en wordt gekoesterd door de zachte zeewind.
Prachtig ontworpen appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers, voorzien van uitzonderlijke afwerkingskwaliteit en moderne esthetiek. Appartementen op de begane grond zijn uitgerust met uitstekende privé-tuinen, de midfloor appartementen hebben een geweldige indeling en de penthouses beschikken over een solarium en een privé plunge pool. Alle appartementen zijn voorzien van Modulnova-keukens.
Met een nadruk op hoogwaardige materialen en luxe voorzieningen belooft Altezza Suites een uitzonderlijke woonervaring, perfect voor diegenen die een superieure levensstijl wensen.

Aantal slaapkamers
/
Op verdieping
/
Opties

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen