Estepona

Las Mesas Collection

Prijs vanaf 480 000

Las Mesas Collection: 41 ruime 2, 3 en 4 slaapkamer woningen in Estepona

Las Mesas Collection, is een nieuwbouwproject in Estepona met 41 ruime woningen, variërend van 2, 3 en 4 slaapkamers heeft een eigentijdse architectuur en design, de beste zuidoriëntatie en royale terrassen die optimaal gebruik maken van het uitzicht en natuurlijk zonlicht. De vier laagbouw gebouwen zijn milieuvriendelijk ontworpen en bieden woningen met grote, open ruimtes, waaronder zeer ruime woonkamers en Amerikaanse keukens.

De 2- en 3-slaapkamerconfiguraties hebben directe toegang tot het terras vanuit de slaapkamers en woonruimtes. Een spectaculair zwembad vormt het middelpunt van de gemeenschappelijke ruimtes, waar ook een volledig uitgeruste fitnessruimte en wellness centrum te vinden zijn in de kelder van blokken 1 en 2.

Deze ontwikkeling ligt in een zeer gewilde omgeving met alle voorzieningen op loopafstand, waaronder de jachthaven van Estepona. Blok 1 en 2 tellen samen 20 woningen, met 11 woningen in Blok 1 en 9 woningen in Blok 2. Blok 3 en 4 bieden samen 21 woningen, met 12 woningen in Blok 3 en 9 woningen in Blok 4. Iedere woning beschikt over een eigen garageplaats en berging.

Op verdieping
/

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen