BenahavísUrbanización Briján 100
Woonopp.
146 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
3
open zicht
995 000

Marbella Club Hills - Prachtige instapklare penthouse met solarium, ruime woonkamer met volledig ingerichte keuken en biedt prachtig uitzicht op zee en het groene landschap.

Dit prachtige standaard appartement in Benahavís is de perfecte plek voor wie op zoek is naar luxe en comfort. Het appartement is gelegen in een gloednieuw complex dat in 2022 is gebouwd, met een perceeloppervlakte van 369.00 en een bewoonbare oppervlakte van 146.00.

Het appartement beschikt over een ruime tuin en een heerlijk terras waar je kunt genieten van het prachtige open zicht op de omgeving. Met 3 slaapkamers en 3 badkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin of voor gasten.

Daarnaast biedt het complex vele luxe voorzieningen, zoals een gemeenschappelijk zwembad, een gemeenschappelijke tuin, een 24-uurs receptie, een conciërge, een privé tennis- en paddlebaan, een spa en wellnessruimte, en zelfs een solarium.

Voor de golfliefhebbers is dit appartement ook ideaal gelegen, met verschillende golfbanen in de omgeving. En met 2 parkeerplaatsen hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een plekje voor je auto.

Kortom, dit appartement in Benahavís biedt alles wat je maar kunt wensen voor een luxe en comfortabel leven aan de Costa del Sol.

Algemene info

Adres:Urbanización Briján 100
Benahavís
Vraagprijs:€ 995.000
Bouwjaar:2022
Perceeloppervlakte:369 m²
Bewoonbare opp.:146 m²
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Referentie:Marbella Club Hills - PH 7.2

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:3
WC:4
Kelder:Ja
Terras:223 m²

Grond

Perceeloppervlakte:369 m²
Tuin:Ja
Parking:2

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen