BenahavísCalle Torre Taurín 1
Woonopp.
103 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
2
630 000

Altura 160 - B24-01-6

Welkom bij Altura 160, een exclusief nieuwbouwproject dat uitblinkt door haar luxueuze appartementen met prachtig uitzicht op zee in het betoverende Benahavis.

Deze verfijnde ontwikkeling bestaat uit 5 gebouwen met in totaal 60 woningen, elk zorgvuldig ontworpen met comfort en stijl in gedachten. Van 2 en 3 slaapkamerappartementen tot adembenemende penthouses, elk huis heeft een ruim terras dat uitkijkt op de glinsterende Middellandse Zee.

De naadloze overgang van het terras naar het interieur, dankzij grote openslaande deuren, zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en een warme, uitnodigende sfeer in elke kamer. De open woon- en eetruimtes vloeien moeiteloos over in moderne keukens, perfect voor zowel ontspanning als entertainment.

De weelderige hoofdslaapkamers zijn voorzien van royale ensuite badkamers, terwijl de tweede badkamer gedeeld wordt door de overige slaapkamers, waardoor het gevoel van luxe en comfort overal in de woning voelbaar is.

De gemeenschappelijke voorzieningen omvatten een royaal zwembad met verfrissende douches en een zonnig solarium, ideaal voor ontspanning en vermaak.

Met volledige uitrusting en zorgvuldig ontworpen details, zijn deze woningen klaar om betrokken te worden. Altura 160 belooft een leven van weelde en elegantie te bieden, omgeven door de schoonheid van de Costa del Sol.

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de unieke mogelijkheden die Altura 160 te bieden heeft voor degenen die op zoek zijn naar een exclusieve levensstijl in Benahavis.

Algemene info

Adres:Calle Torre Taurín 1
Benahavís
Vraagprijs:€ 630.000
Perceeloppervlakte:148 m²
Bewoonbare opp.:103 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Altura 160 - B24-01-6

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Kelder:Ja
Terras:45 m²

Grond

Perceeloppervlakte:148 m²
Parking:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen