EsteponaCalle El Cortijo 1
Woonopp.
113 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
2
520 000

The Place by Alcazaba - 2211

Ontdek The Place, een innovatief en exclusief wooncomplex gelegen in de prachtige omgeving van Casares, met een adembenemende turquoise lagune. Dit is de perfecte plek voor wie op zoek is naar luxe en comfort, omgeven door de schoonheid van een tropisch landschap.

Onze appartementen zijn uitgerust met ruime terrassen en zijn afgewerkt met topkwaliteit materialen, waardoor ze niet alleen schitterend zijn, maar ook van alle gemakken voorzien. The Place biedt een scala aan exclusieve voorzieningen, waaronder een privéterrein met speciale zones die enkel toegankelijk zijn voor de eigenaren van deze nieuwe fase. Geniet van een ontspannende spa, een moderne fitnessruimte en mooie, gematigde zwembaden.

Hoewel The Place zich gescheiden bevindt van de lagune van Alcazaba, biedt het toch toegang tot alle voordelen die deze unieke locatie te bieden heeft. Denk hierbij aan de lagune zelf, een stijlvol restaurant, zonneterrassen, wateractiviteiten en vele andere ervaringen die je binnen handbereik hebt.

Met 38 exclusieve appartementen staat ons aanbod garant voor een uitzonderlijke woonervaring. Elk detail, van de fundering tot de afwerking van het interieur, is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je de allerbeste levensstijl kunt ervaren. Bij The Place zijn de details van groot belang – van architectuur en ontwerp tot landschapsarchitectuur en ons toegewijde personeel.

Laat je overtuigen door de unieke mediterrane levensstijl die The Place te bieden heeft. Maak van deze droom jouw nieuwe werkelijkheid.

Algemene info

Adres:Calle El Cortijo 1
Estepona
Vraagprijs:€ 520.000
Perceeloppervlakte:154 m²
Bewoonbare opp.:113 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:The Place by Alcazaba - 2211

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Terras:100 m²

Grond

Perceeloppervlakte:154 m²
Garage:1 plaats

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen