EsteponaCaril De La Resinera 1
Woonopp.
140 m²
Slaapkamers
3
1 000 770

Ontdek Royal Palms Residences - Block B 15


Royal Park Residences is een prachtig nieuwbouwproject gelegen op de New Golden Mile, tussen Marbella en Estepona. Dit kleinschalige project omvat 57 moderne appartementen en penthouses, variërend van 2 tot 4 slaapkamers, en biedt alle woningen ruime terrassen die perfect zijn om van het buitenleven te genieten.

De ligging van Royal Park Residences is ideaal, met het strand, chiringuito's en diverse restaurants binnen wandel- en fietsafstand. Ook het volledig vernieuwde Lagune Village, een van de favoriete bestemmingen op de New Golden Mile, is gemakkelijk te bereiken, zodat u volop kunt genieten van de levendige sfeer in de omgeving.

De appartementen zijn ontworpen met aandacht voor lichtinval; grote ramen zorgen ervoor dat de terrassen functioneel geïntegreerd zijn met de woonruimtes, waardoor een frisse en uitnodigende ambiance ontstaat.

De penthouses beschikken over een riante woonkamer, een master bedroom met ensuite badkamer, en twee extra slaapkamers die een tweede badkamer delen. Bovendien zijn de penthouses uitgerust met een solarium, ideaal voor zonliefhebbers.

Voor uw veiligheid en gemoedsrust is het project volledig omheind en biedt het privé toegang. Bewoners kunnen genieten van diverse groene zones en een schitterend gemeenschappelijk zwembad, dat voorzien is van een zonneterras en toiletten, ideaal voor zowel volwassenen als kinderen.

Elke woning is voorzien van ten minste 2 parkeerplaatsen en een ruime berging in de ondergrondse garage, wat extra comfort biedt.

De oplevering van Royal Park Residences is gepland voor eind 2026. Dit project belooft een unieke woonervaring aan de New Golden Mile, waar luxe leven en de schoonheid van de Costa del Sol samenkomen.

Algemene info

Adres:Caril De La Resinera 1
Estepona
Vraagprijs:€ 1.000.770
Perceeloppervlakte:183 m²
Bewoonbare opp.:140 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Royal Park Residences Block B 15

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:Ja
WC:Ja
Terras:43 m²

Grond

Perceeloppervlakte:183 m²
Parking:2

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen