EsteponaTorra La Sal 1
Woonopp.
92 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
2
490 000

Equilibrio - Block 1 - 1A

Welkom bij ons nieuwste boutique project, waar exclusiviteit, moderne architectuur en een adembenemende omgeving hand in hand gaan. Gelegen op een uitzonderlijke locatie, bieden onze appartementen bewoners een spectaculair uitzicht vanaf hun ramen en terrassen. Elke ochtend kunt u genieten van de betoverende zonsopgang, prachtig omlijst door de zeekust.

Wij begrijpen dat kwaliteit en rust essentieel zijn bij het kiezen van uw tweede huis. Daarom selecteren we locaties die u in staat stellen om volledig te ontspannen en te verjongen, ongeacht het seizoen. De schoonheid van de natuur, de goed ontwikkelde infrastructuur, de uitstekende bereikbaarheid en talloze recreatiemogelijkheden maken elke dag tot een bijzondere ervaring.

Gegarandeerde Privacy en Comfort

Onze unieke opzet bestaat uit slechts drie besloten complexen, elk bestaande uit vijf exclusieve appartementen. Deze omheinde gemeenschap, uitgerust met videobewaking, garandeert niet alleen maximale privacy, maar ook een gevoel van veiligheid en comfort voor onze bewoners.

Moderniteit en Hoogwaardige Materialen

Dit nieuwbouwproject kenmerkt zich door zorgvuldig doordachte moderne indelingen en panoramische ramen, een uitzonderlijk kenmerk voor deze locatie. Wij gebruiken alleen de beste materialen en toonaangevende bouwtechnieken, zodat elke woning niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en functioneel.

Een Unieke Woonsensatie

Ervaar de combinatie van een uitzonderlijke locatie en doordachte architectuur, die samen zorgen voor een onvergetelijke woonsensatie. Dit is uw kans om te wonen in een omgeving die niet alleen perfecte uitzichten biedt, maar ook de mogelijkheid om elke ochtend met een glimlach te ontwaken. Welkom in uw nieuwe thuis aan de kust!

Algemene info

Adres:Torra La Sal 1
Estepona
Vraagprijs:€ 490.000
Perceeloppervlakte:140 m²
Bewoonbare opp.:92 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Equilibrio - Block 1 - 1A

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:3
Kelder:Ja
Terras:47 m²

Grond

Perceeloppervlakte:140 m²
Parking:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen