EsteponaResinera Valadilla 9
Woonopp.
180 m²
Slaapkamers
5
Badkamers
4
open zicht
1 177 000

Balcon del Mediterráneo - 2.1.1B

Welkom bij Balcón del Mediterráneo, een exclusieve luxe ontwikkeling gelegen aan de gewilde Nieuwe Gouden Mijl in Estepona. Dit indrukwekkende complex biedt appartementen met 3, 4 en 5 slaapkamers, met een oppervlakte van 200 tot 300 vierkante meter, ontworpen voor maximaal comfort en luxe. Iedere woning is voorzien van twee parkeerplaatsen, waardoor u verzekerd bent van gemak en veiligheid.

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee vanuit de luxe van je ruime woning. De terrassen zijn elegant en ruim, perfect ontworpen om te genieten van de zeebries en ongeëvenaarde zonsopgangen. Of het nu gaat om een diner buiten of een ontspannen moment met een boek, dit is de ideale ruimte om de levensstijl te leven die je altijd al hebt gewenst.

Balcón del Mediterráneo biedt gemeenschappelijke ruimtes die luxe herdefiniëren, ontworpen om uw woongenot te verhogen. Het complex beschikt over een groot zwembad met uitzicht op zee, een exclusief spa-gedeelte, en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Daarnaast is er een café en een coworkingruimte binnen het complex, perfect om te socializen en onvergetelijke momenten te beleven.

Gelegen in een bevoorrechte omgeving, is Balcón del Mediterráneo omringd door de beste vrijetijds- en entertainmentmogelijkheden. Op slechts een paar minuten afstand vindt u enkele van de meest gerenommeerde golfbanen aan de Costa del Sol, zoals Los Flamingos Golf, El Paraíso Golf Club, en La Resina Golf & Country Club, perfect voor sportliefhebbers. Bovendien liggen er op korte afstand diverse gastronomische restaurants zoals Tikitano, Hotel Kempinski, en het nieuwe gastronomische en recreatieve complex Laguna, waardoor Estepona de ideale plek is om ten volle van het leven te genieten.

De Nieuwe Gouden Mijl biedt een strategische locatie, op slechts tien minuten van Puerto Banús, een van de beroemdste jachthavens ter wereld, een centrum van luxe en glamour waar u een bruisend sociaal leven, gerenommeerde designerwinkels, gastronomische restaurants en een levendig nachtleven kunt vinden. Tevens bent u nabij Marbella, met zijn beroemde oude stad en exclusieve strandclubs.

Algemene info

Adres:Resinera Valadilla 9
Estepona
Vraagprijs:€ 1.177.000
Perceeloppervlakte:257 m²
Bewoonbare opp.:180 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Balcon del Mediterráneo - 2.1.1B

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:5
Badkamers:4
WC:5
Terras:46 m²

Grond

Perceeloppervlakte:257 m²
Parking:2

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen