ManilvaCarretera Del Peñoncillo 1
Woonopp.
89 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
356 000

Pure Sun Residences II - 18_21C

Pure Sun Residence is een nieuw project met 100 appartementen, gelegen in een prachtige woonwijk op een buitengewone locatie. De twee- en driekamerappartementen zijn verdeeld over verschillende blokken, wat zorgt voor een evenwichtig geheel. Het project kenmerkt zich door een moderne designarchitectuur en een doordachte landschapsarchitectuur met grote tuinen en gemeenschappelijke ontspanningsruimten, waardoor de bewoners van een resortconcept kunnen genieten.

De appartementen zijn zeer ruim en zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en afwerkingen, zodat ze perfect aansluiten bij de wensen van de bewoners. Elk appartement beschikt over een groot terras met prachtig uitzicht. De locatie van Pure Sun Residence biedt ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee en Manilva staat bekend om zijn unieke ligging, cultuur en gastronomie, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van zon, zee en een vriendelijke levensstijl.

De gemeenschappelijke ruimtes van Pure Sun Residence zijn ontworpen om een breed scala aan voorzieningen en diensten te bieden, waaronder een overloopzwembad met chloorzout, solarium, spa met Turks bad, jacuzzi en sauna, fitnessruimte, recreatieruimte, coworkingruimte en nog veel meer, allemaal omgeven door prachtig aangelegde tuinen.

De wooneenheden zijn ontworpen met grote ruimtes en terrassen die als verlengstuk van het appartement dienen. De oriëntatie van het project zorgt ervoor dat de terrassen optimaal van zonlicht en het prachtige uitzicht kunnen profiteren. Dankzij een zorgvuldige studie van de omgeving en locatie, bieden de appartementen van Pure Sun Residence de ideale combinatie van bebouwd en bruikbaar gebied.

Algemene info

Adres:Carretera Del Peñoncillo 1
Manilva
Vraagprijs:€ 356.000
Perceeloppervlakte:116 m²
Bewoonbare opp.:89 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Pure Sun Residences II - 18_21C

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Kelder:Ja
Terras:27 m²

Grond

Perceeloppervlakte:116 m²
Parking:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen