ManilvaAvenida De Manilva 97
Woonopp.
131 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
frontaal zeezicht
1 115 000

Nubay - app 51C

Nubay een exclusieve ontwikkeling die een ongeëvenaarde luxe biedt in de prachtige omgeving van Manilva.

Dit unieke project bestaat uit moderne appartementen en villa’s die eigentijdse elegantie naadloos combineren met de natuurlijke schoonheid van de regio. De woningen variëren in indeling van 2 tot 4 slaapkamers en zijn ontworpen met oog voor detail. Elk appartement of penthouse beschikt over een eigen terras, waar u kunt genieten van adembenemende panoramische uitzichten op de Middellandse Zee.

Gemeenschappelijke Ruimtes

Onze gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen met het oog op comfort en welzijn. Geniet van een ontspannen dag in het overloopzwembad, waar u kunt afkoelen terwijl u geniet van het panoramische uitzicht. Maak een verkwikkende wandeling door de weelderige tuinen of ontspan in de luxe loungeruimtes. Elk detail is met zorg en aandacht uitgekozen om uw leven aan zee zo aangenaam mogelijk te maken.

Kwaliteit en Design

Deze ontwikkeling staat garant voor hoge kwaliteitsnormen en een verfijnd design, met een scala aan opties die passen bij verschillende behoeften en levensstijlen. Of u nu op zoek bent naar een appartement met prachtig uitzicht op de zee of naar een ruime luxe villa, NUBAY biedt u de perfecte oplossing. Onze woningen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar zijn ook gebouwd met duurzame materialen, waarmee wij een harmonieuze relatie met de natuur nastreven

Nubay biedt de perfecte setting voor een luxe leven. Dit project is meer dan alleen een woning; het is een levensstijl waar moderniteit en natuur harmonieus samenkomen, en het belooft een nieuwe manier van leven aan de Costa del Sol. Ontdek het ultieme paradijs aan zee in Nubay.

Algemene info

Adres:Avenida De Manilva 97
Manilva
Vraagprijs:€ 1.115.000
Perceeloppervlakte:175 m²
Bewoonbare opp.:131 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Nubay app 51C

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Kelder:Ja
Terras:44 m²

Grond

Perceeloppervlakte:175 m²
Parking:1

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen